FAQS

Què és el MakerFest?

És un esdeveniment que es celebrarà el dia 2 de febrer de 2020. Un esdeveniment únic on posar a prova tot l’enginy i creativitat dels estudiants i docents d’FP. On l’accent es posarà en el prototipatge. Es donarà resposta a reptes amb  solucions creatives prototipades.

On he d’anar ?

L’esdeveniment serà online.

Quin cost té la inscripció?

La inscripció és totalment gratuïta, tant per l’alumnat/professorat com pel centre.

Qui pot participar?

Pot participar qualsevol alumne de cicles formatius de grau mitjà o superior i docent d’FP.

Quin és el nombre de participants ?

Participaran 150 alumnes i 30 docents d’FP.

Quines són les bases?
En aquest ENLLAÇ trobaràs el reglament del MakerFest.
I els grups, com van?

Els grups els establirà l’organització. Distribuirà als participants en grups de 5 components multidisciplinars.

Cóm podré fer el meu prototip?

Hi hauran a l’abast dels participats diferents eines i materials per realitzar el procés de prototipatge.

Per què participar?

Si ets estudiant, tindràs l’oportunitat de treballar amb un equip multidisciplinar en el que posaràs en pràctica les competències més demandades per les empreses en el mercat laboral: creativitat, presa de decisions, comunicació i treball en equip. El privilegi de participar en la major festa de prototipatge que ha organitzat el Departament d’Educació i dissenyat per una entitat que és referent en el món maker, el MOB.

Si ets docent tindràs l’oportunitat de conèixer d’aprop la metodologia desing thinking. Posaràs a prova la teva capacitat en la gestió d’equips innovadors i la teva creativitat si ho fas com participant.

Quina relació té el MakerFest amb les 24hBCN?

Aquest esdeveniment enllaça amb l’esperit de les 24h BCN, una festa emprenedora que organitza el Departament d’Empresa i coneixement i que conforma un itinerari emprenedor i innovador.

Els millors prototips tindran accès directe per participar en les 24h BCN.

I la meva imatge?

L’organització es compromet a fer un ús amb finalitats de difusió de l’esdeveniment sense ànim de lucre i d’acord a la normativa vigent. És per això que per participar es fa necessàri que aquell dia vinguis amb el document oficial de cessió d’imatge signat.

Aquest document el trobaràs en el següent ENLLAÇ que et portarà a una carpeta on podràs descarregar-lo. Has de triar el document adient a la teva modalitat de participació segons siguis estudiant menor d’edat, estudiant major d’edat o docent.

VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA I EN XARXA. CREA IMPACTE

Al MakerFest aprendràs a pensar com un dissenyador per prototipar ràpidament nous productes, serveis i activitats. Uneix-te a l’exclusiu grup d’estudiants i professors que formaran part d’una experiència immersiva i 100% digital.

Dimarts 2 de febrer de 2021

Reprodueix vídeo
Co-desarrollado con

© MAKERFEST 2020